martes, 9 de octubre de 2012

photoshop

MODA TRASH



Alguns alumnes de l'institut Celestí Bellera vam participar a la UAB de Barcelona a una desfilada de roba reutilitzable(pionera-Anna Estany). Vam crear la nostra roba utilitzant de segona mà i donant tocs de pintura i més personal.
     


·ajustes de imagen

                                                       POWER OF PHOTOSHOP!


En aquesta fotografia podem veure els canvis que podem fer quan aconseguim fer servir el Photoshop. En la part dreta de la imatge podem veure molts retocs. Al cabell he jugat amb "imagen-ajustes-equilibrio de color" i posant aquests nivells en il·luminació -64 -48 -92 i en mig to +23 +29 -25.






Brillo/contraste
He jugat amb el brillo al +62 i he posat un contrast de +70. He aconseguit aclarir la imatge i marcar més el color i la intensitat.






Nivells
He jugat amb tots els Canals possibles que hi ha fins aconseguir el color lilós que he aplicat. 




Tono/saturacion

He jugat amb la saturació al +74, he baixat la lluminositat-25 i un to de -30. He aconseguit que la foto sigui més vermellosa/lilosa.


(foto original)



·imatge modificada





Per poder realitzar tots els diferents colors al cabell, llavis i ulls he seleccionat(un per un) Imagen-Ajustes-Tono saturación a la barra superior de Photoshop  ajustant la saturació fins a obtenir els diferents colors de la imatge.      

                                   __________________                        


·composició (mateixa fotografia)




Amb la eina de llaç he seleccionat el contorn de la noia asseguda i amb ctrl+c i ctrl+v he copiat i enganxat dues vegades la mateixa imatge(fent abans duplicació de capes).




                                        __________________


·composició fotografies diferents



En aquesta composició he utilitzat el quick selecion cool(m'ha resultat més fàcil, per seleccionar el perfil, fer servir aquesta eina). I copiant i enganxat he aconseguit fet aquest seguiment amb l'skate.






·punt de llibre i marc de fotos

Per poder fer el punt de llibre he hagut de reduir el tamany de la l'imatge de manera que quedés bé amb el lienzo que he obert a part. Per poder crear el lienzo he anat al menu i he clicat a sobre de la opció de imagen, allà he clicat tamaño de lienzo i he posat les mides que mes o menys em semblaven proporcionades al punt de llibre. Després he pintat el pons del lienzo de color blau claret fent servir l'eina de pot de pintura. per acabar he posat una frase de jean bernard per a completar-ho una mica més.



El marc de fotos és molt semblant a aquesta ultima practica. s'ha d'obrir un nou lienzo, seleccionar la imatge formant un marc a la mida que tu vulguis, per poder fer els bordes mes transparents hem de canviar el calat de l'imatge.

 



·tirita photoshop

             


Per retocar aquesta fotografia del meu perfil he utilizat el parxe per treure arrugues de la cara i les bosses als ulls. També he fet servir el corrector puntual per treure petits granets i marques de la cara.


No hay comentarios:

Publicar un comentario